Uw vakantie onze zorg
Onbezorgd vakantie plezier
Vliegvakantie met verzorging

Vliegvakanties

Verzekerd van goede zorg

Tijdens de vliegvakanties wordt u begeleid door professionele hulpverleners. U bent dus verzekerd van goede zorg. Uiteraard mag u uw partner of begeleider meenemen, zodat u samen van uw reis kunt genieten.

Van alle gemakken voorzien

U brengt uw vakantie door op de Prins Willem Alexander. Dit vakantieschip is van alle gemakken voorzien. Voor de gasten zijn vijfentwintig 2-persoons luxe hutten beschikbaar. De royale kamers hebben elektrisch verstelbare hoog/laagbedden en klimaatbeheersing. Verder natuurlijk televisie en een wastafel. Ook zijn er dicht bij uw hut voldoende (rolstoel)toiletten en douches.

Tijd voor ontspanning

U brengt uw vakantie niet alleen door op het water. Regelmatig maakt de Prins Willem Alexander een tussenstop. Er is dan gelegenheid om een bezoek te brengen aan allerlei leuke steden, iets drinken op een terrasje of een wandeling te maken. Ook aan boord zult u zich zeker vermaken. Wij organiseren verschillende activiteiten zoals optredens van diverse artiesten, een bonte avond, etc. Uiteraard kunt u zich ook terugtrekken op een rustig plekje, bijvoorbeeld op het zonnedek.

Wat eten we vandaag?

Tijdens uw verblijf hoeft u nergens aan te denken. Wij verzorgen alles voor u. Ook uw maaltijden. Heeft u een dieet? Wij houden er rekening mee. Op het reserveringsformulier kunt u uw wensen aangeven.

Vliegvakanties 2023

Spanje
21 september t/m 28 september 2024
Spanje Moraira
€ 2690,- p.p.

Volgeboekt!
15 mei t/m 22 mei 2024
Portugal, Lagos
€ 3250,- p.p.

Volgeboekt!
10 juli t/m 17 juli 2024
Thessaloniki, Griekenland
€ 2890,- p.p.
Altijd als eerste op de hoogte!Vanzelfsprekend zullen wij uw e-mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.