Uw vakantie onze zorg
Onbezorgd vakantie plezier
Vaarvakantie met Prins Willem-Alexander
Vliegvakantie met verzorging

Vaarvakanties

Bekijk onze vakantie video!

Verzekerd van goede zorg

Diemer Zorgvakanties organiseert vaarvakanties voor mensen met een lichamelijke handicap en mensen die zorg nodig hebben. Tijdens deze vakanties is er begeleiding aanwezig van professionele hulpverleners. U bent dus verzekerd van goede zorg. Uiteraard mag u uw partner of begeleider meenemen, zodat u samen van uw reis kunt genieten.

Van alle gemakken voorzien

U brengt uw vakantie door op de Prins Willem Alexander. Dit vakantieschip is van alle gemakken voorzien. Voor de gasten zijn vijfentwintig 2-persoons luxe hutten beschikbaar. De royale kamers hebben elektrisch verstelbare hoog/laagbedden en klimaatbeheersing. Verder natuurlijk televisie en een wastafel. Ook zijn er dicht bij uw hut voldoende (rolstoel)toiletten en douches.

Tijd voor ontspanning

U brengt uw vakantie niet alleen door op het water. Regelmatig maakt de Prins Willem Alexander een tussenstop. Er is dan gelegenheid om een bezoek te brengen aan allerlei leuke steden, iets drinken op een terrasje of een wandeling te maken. Ook aan boord zult u zich zeker vermaken. Wij organiseren verschillende activiteiten zoals optredens van diverse artiesten, een bonte avond, etc. Uiteraard kunt u zich ook terugtrekken op een rustig plekje, bijvoorbeeld op het zonnedek.

Wat eten we vandaag?

Tijdens uw verblijf hoeft u nergens aan te denken. Wij verzorgen alles voor u. Ook uw maaltijden. Heeft u een dieet? Wij houden er rekening mee. Op het reserveringsformulier kunt u uw wensen aangeven.

Check-in

Zondagmiddag
Tussen 16:00 en 17:00

Check-out

Vrijdagmiddag
± 13:00

Vaarvakanties 2021

Vakantieschip de Prins Willem-Alexander
5 t/m 10 september 2021
Verplaatst naar 2022!
Arnhem - Kampen - Terschelling - Medemblik - Wijk bij Duurstede - Arnhem
€ 1130,- p.p.

Vakantieschip de Prins Willem-Alexander
12 t/m 17 september 2021
Verplaatst naar 2022!
Arnhem - Keulen (D) - Koblenz (D) - Rüdesheim (D) - Andernach (D) - Düsseldorf (D) - Arnhem
€ 1170,- p.p.
Altijd als eerste op de hoogte!Vanzelfsprekend zullen wij uw e-mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.