Uw vakantie onze zorg
Onbezorgd vakantie plezier
Vliegvakantie met verzorging

Over Diemer

Bert Diemer

Bert Diemer

Bert Diemer organiseerde in het verleden diverse zorgvakanties voor een verpleeghuis en een thuiszorgorganisatie, waaronder een aantal vaar-vakantieweken met de Prins Willem Alexander. Vakanties waarbij naast vakantieplezier zorg een centrale rol vervulde. Het werd een enorm succes. Bert startte in 2004 Diemer Zorgvakanties.


Vakantie vieren is leuk

“Vakantie vieren is leuk. Veel mensen krijgen echter zelden de kans omdat ze gehandicapt zijn of zorgbehoevend. Juist voor deze mensen is het belangrijk dat ze even van een weekje vakantie kunnen genieten. Dit is voor mij de belangrijkste reden om zorgvakanties te organiseren.”

Gevoel van vrijheid

We horen nog wel eens: “je zit zo opgesloten aan boord”. Dit zeggen echter alleen mensen die nog nooit met ons mee zijn geweest, aldus Diemer. Wanneer je vanaf het bovendek naar de voorbijtrekkende omgeving kijkt, geeft dit juist mensen met een handicap een gevoel van immense vrijheid! Dit in combinatie met de bezoekjes aan allerlei leuke steden en de prima accomodatie aan boord zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Mogen wij u uitnodigen voor een onvergetelijke vaarvakantie met Diemer Zorgvakanties?